Dan zaljubljenih u Portonovom

Ako još uvijek nemate planove za proslavu Dana zaljubljenih, odlična ideja je da ga provedete pored mora. Restorani, butici i salon ljepote u Portonovom pripremili su posebne ponude ovim povodom.

NOAPovodom Dana zaljubljenih pripremili su poseban meni koji će biti dostupan 14. februara tokom cijelog dana po cijeni od 30 eura po osobi. Meni uključuje predjela za dijeljenje (dva ganga), glavno jelo i desert.

Romeo & Juliet – Za 14. februar su pripremili večeru uz posebne mesne i riblje menije i muziku uživo. Posjetioce će zabavljati Korablev bend, a cijena večere po osobi je 35 eura.

Perla Square Portonovi – Od 10. do 14. februara u restoranu Perla Square u ponudi će biti poseban meni koji uključuje predjelo, glavno jelo, dezert i čašu vina po cijeni od 25 eura po osobi.

SquarePosebni meniji za nju i njega čekaju vas u restoranu Square 14. februara. Predjelo, glavno jelo i dezert uz čašu proseka u ponudi su po cijeni od 50 eura po osobi.

Maison du MondeOd 12. do 18. februara u restoranu se obilježava nedjelja ljubavi. Večera za dvije osobe (šatobrijan) i dvije čaše crvenog vina će tokom nedjelje biti u ponudi po cijeni od 44 eura.

U One&Only Portonovi hotelu, takođe će biti organizovane posebne večere povodom Dana zaljubljenih. Restorani Sabia (14. februar) i Tapasake (16. februar) uz muziku uživo i posebno kreirane menije pripremili su i posebne poklone za sve goste. Cijena večere je 150 eura po paru.

Ako vam vam je potrebna ideja za poklon, u Portonovom biste mogli pronaći baš ono što vam je potrebno.

 MC2 Saint Barth Tenero Fashion – Butik je pripremio posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih, te ćete na cjelokupan asortiman brenda MC2 Saint Barth 13. i 14. februara imati -15% popusta.

Tyche  – U ponudi butika je veliki izbor grčkih brendova koji su prvi put objedinjeni na jednom mjestu, a trenutno nude popust na cijeli asortiman od -20% do -60%.

Salon Look by Violeta – U salonu su pripremili posebne ponude pažljivo osmišljene da osvježe izgled i pruže iskustvo ekskluzivne njege svima koji se za to odluče. Dobro poznati keratin i Hydra Wella tretmani će tako sada biti na popustu od 10%, browlift tretmane je moguće uraditi po cijeni od 50 eura, a lash extension za 35 eura.

Do kraja februara možete uživati u posebnoj ponudi za boravak u luksuznim jednosobnim rezidencijama uz divna iznenađenja. Za goste su pripremili besplatnu 30-minutnu masažu, doručak na bazi švedskog stola, besplatan pristup modernoj teretani i osigurano vlastito parking mjesto. Sve usluge uključene su u početnu cijenu od samo 176 eura za noćenje za dvije osobe.

Boravak u Portonovom tokom sledećeg vikenda upotpuniće i tradicionalni Praznik mimoze. U subotu 17. februara, tradicionalna povorka sa mažoretkama, Gradskom muzikom Herceg Novi, Mjesnom muzikom Đenović i trombonjerima proći će kroz Portonovi od 9 sati i 45 minuta.

 

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 932 999.