Donacije za Emu na više od 20 mjesta

Na preko 20 lokacija u Herceg Novom, u ugostiteljskim i maloprodajnim objektima, postavljene su kutije za prikupljanje novčane pomoći za liječenje četvorogodišnje Eme Hamidović, koja je hospitalizovana u Kliničkom centru Crne Gore.

Kako bi građani bili sigurni da novac ide na pravu adresu na kutijama je prepoznatljiv plakat sa likom malene Eme, kao i uputstva za uplatu preko računa kod NLB banke.

Kutije su pripremile članice Volonterskog centra, koje ne isključuju mogućnost postavljanja dodatnih kutija, kaže nam rukovoditeljka Centra, Zorica Drakulić Vidaković:

„Kutije su trenutno raspoređene na sljedećim lokacijama: HDL, kafe Lokanda, butik Legend, Pekare Tajna ( HN i Igalo ), pekara kod Doma zdravlja, Pekara Zelenika i ispod semafora, Pekara Bijela, portirnica u Opštini, pečenjara Mandrapa kod Galeba, kafe Bogota, crkvena prodavnica na Toploj, Ćakula, Butik Fashion u centru grada, vrtići Dječija radost, Rebra Commerce, teretana Terco Igalo, samostalna radnja Topla (Sandra Kočetanović Martinović), “Val Gojković“, nabraja Drakulić Vidaković.

Takođe, uplata sredstava moguća je i preko Fondacije Budi human, slanjem poruke na broj 14543. Ova fondacija je nedavno za Emino liječenje uplatila 3 hiljade eura.

Ema Hamidović je djevojčica kojoj je krajem prošle godine uspostavljena dijagnoza leukemije. Liječi se u Kliničkom centru Crne Gore.