Mjuzikl “Cvjetaj mimozo mala” večeras u Tivtu

Mjuzikl cvjetaj mimozo mala 3
Foto: Miloš Samardžić

Iz Herceg Novog, gdje je nastao, mjuzikl “Cvjetaj mimozo mala” kreće na  veliku turneju. Prva, važna stanica je večeras Centar za kulturu Tivat gdje će se mjuzikl biti izveden u 19 časova.

Muziku za mjuzikl u izvođenju pozorišta “Teatar 303“ iz Kotora i Mažoret kluba LILI iz Herceg Novog pisao je Branislav Samardžić , scenario Viktorija Samardžić , a reditelj je Dragan Buzdovan.

Edukativnog je karaktera, podstiče na razmišljanje, vraća u istoriju i na zabavan način podučava tradiciji i kulturi. Namijenjen je kako djeci, tako i odraslima.

Radnja mjuzikla se dešava na “polju mimoza“, te koketira humorom u iščekivanju glavnog događaja na samom Prazniku. Mjuzikl je moderan, ali se kroz njega provlače i elementi tradicije.

Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi prepoznali su i podržali entuzijazam, ljubav i energiju učesnika ovog kompleksnog scensko-muzičkog djela koje je premijerno izvedeno na Prazniku mimoze u prepunoj Dvorani Park u Herceg Novom i ispraćeno dugim aplauzom, emocijama i ovacijama.

Na sceni ćete vidjeti mlade glumce Teatra 303. Igraju: Drago Rapovac, Vojin Begović, Marta Borović, Irina Bulajic, Neđo Tujković, Elena Simović, Nemanja Lazarević i Tara Radonjić ( učenici Gimnazije Kotor),kao i učenici Osnovne škole Njegoš: Pavle Krivokapić i Andrea Rapovac.

Iz Teatra 303 su Ilko Marović i Dušan Kustudić. Tonac: Jovo Abramović, Svijetlo: Radovan Vujović. Animacije i video Aleksa Parapid, Audio materijali Kristijan Đuranović. Scenografija Marko Ševaljević i dizajn rekl. mat. Siniša Vukčević.

Lili Mažoret klub Herceg Novi: Tia Velaš, Hristina Zejak, Katarina Zejak, Teodora Bjelica, Jovana Vasović, Hana Radanović, Anđela Andrić,Mirjana Unković, Nevena Vujičić, Anastasija Vučurović, Teodora Savović, Mirjana Lijanić, Kalina Kramžer, Nikolina Zornija, Lena Dabižinović, Lada Gradoselskaja, Ida Porobić.

Ulaz na mjuzikl je slobodan!