Na “Trofeju Bara“ džudisti “Igala“ sa 12 medalja

Tokom proteklog vikenda, u Baru je održan prvi međunarodni džudo turnir “Trofej Bara” , sa oko 350 takmičara iz Crne Gore, Srbije, Slovenije i BiH. Džudo klub “Igalo” je predstavjalo 18 takmičara, koji su osvojili 12 medalja i tri peta mjesta.

U konkurenciji mlađih poletaraca do -22kg, Leon Dabović je osvojio zlatnu medalju. U kategoriji do -38kg, drugo mjesto je zauzeo Aldin Kuč, dok je Danilo Blažinčić zauzeo treće mjesto.

U konkurenciji mlađih poletarki do -22kg, Kalina Dabović je osvojila zlatnu medalju. U kategoriji do -28kg, Sofija Đinović je obezbijedila srebrnu medalju.

U konkurenciji poletaraca, u kategoriji do -42kg, Filip Palavršić je osvojio bronzanu medalju, kao i Veljko Vavić do -50kg. U kategoriji do -38kg, Lazar Bećirović je zauzeo peto mjesto.

U konkurenciji poletarki, u kategoriji do -32kg, Teodora Ćupić je osvojila bronzanu medalju.

U konkurenciji mlađih pionirki, Mihailo Kokot u kategoriji do -44kg pripala je srebrna medalja.

U konkurenciji starijih pionira, u kategoriji do -50kg, Vuk Andrić je osvojio zlato. U kategoriji do -55kg , Mitar Kokot i Luka Milošev su zauzeli peto mjesto.

U konkurenciji starijih pionirki, u kategoriji do -57kg , Nikolina Kokot je osvojila bronzanu medalju.

U konkurenciji kadetkinja, u kategoriji do -63kg Nikolina Andrić je osvojila zlatnu medalju.

Trener Svetozar Mustur je zadovoljan ovim rezultatima. Do kratkog ljetnjeg odmora klub očekuje još državno prvenstvo za poletarce i nekoliko bitnih turnira. Skoro svakog narednog vikenda imaće turnire.