Nakon BiH promocija Herceg Novog u gradovima Srbije

Turistička organizacija Herceg Novi nastavlja sa promocijom u regionu u okviru Roadshow kampanje koju organizuje NTO. Njeni predstavnici već su posjetili Tuzlu, Lukavac i Bijeljinu, a od danas nastavljaju predstavljanje turističke ponude Herceg Novog u Srbiji.

– Srbija je jedno od glavnih emitivnih tržišta i tu je fokus naših interesovanja. Danas predstavljamo ponudu na Zlatiboru, a nakon toga Kraljevo, Kragujevac, Čačak i Niš koje ćemo obići do 26. maja. Centralni događaj biće od 27. maja u Beogradu i nakon toga u Novom Sadu – kaže za Novski portal v.d. direktor Đorđe Stanojlović.

Herceg Novi će biti predstavljen sa kompletnom ponudom, ugostiteljskom, gastronomskom, ponudom restoratera, hotelijera i privatnog smještaja, svih prirodnih i kulturnih dobara i događaja. Od ove godine će posebno biti promovisane mogućnosti planinskog turizma.

– Agencija za razvoj Orjena radi sjajan posao i intenzivno se bavi upotpunjavanjem sadržaja i stvaranjem novog turističkog proizvoda koji će umnogome pomoći u kreiranju turističke ponude grada – ističe Stanojlović.

U predsezoni Turistička organizacija nije planirala da posjeti nijedan sajam u Evropi.

– Po finansijskom planu i programu rada postoji mogućnost za neke nastupe nakon sezone. NTO predstavlja ponudu u Parizu, ali nama u Herceg Novom ove godine to nije strategijski cilj za predsezonski period – zaključuje Stanojlović.