Ne propustite još dva dana 17. HSF-a u Tivtu, na Luštici i u Herceg Novom

Hsf strip

Za fanove, 120 učesnika i organizatore Hercegnovskog strip festivala brzo su prošla četiri dana uz nezaboravne dnevne programe programe na Trgu, na Škveru, u resto-baru Jadran, berze stripova, uz omiljeno crtanje za fanove, masterclass-ove, te prezentacije rada, razgovore i predavanja specijalnih gostiju festivala. Pamtiće se posebno ove godine noćne žurke i koncerti alternativnih i rock bendova na Forte Mare i amfiteatru kod palate Burovina.

Tako će i večerašnji koncert Boka All Stars benda obilježiti pretposljednji dan 17. Hercegnovskog strip festivala, u Amfiteatru Dvorane Park večeras od 21 sati. Vokal Marko Vlahović, Dragan Ivanović na basu i klavijaturama i bubnjar Martin Đorđević mješovita su bokeška ekipa sa repertoarom u soul/disco/funk žanru, omiljena među publikom i poznata posjetiocima HSF-a. Atmosferu će prethodno podići novski bend Chenova.

Inače, učesnici HSFa su danas plovili bokokotorskim zalivom do šetališta Pine u Tivtu, gdje je organizovana berza stripa i crtanje za fanove. Tokom popodneva karavan će biti u Klincima u  Village Resort. Tu će specijalne gošće : Marianna Ignazzi, Grazia La Padula, Ester Cardella, Dana Dimat, Yi Yang imati panel diskusiju na temu Umjetnice u stripu.

Hercegnovski strip festival završava sjutra, cjelodnevnim programom na plaži People’s.