Odbojkašice Albatrosa ubjedljive protiv Jedinstva

Foto: OK Albatros

U 4. kolo EPCG superlige Crne Gore za odbojkašice novski Albatros u gostima ubjedljivo je savladao ekipu Jedinstva iz Bijelog Polja rezultatom 3:0 (25:13, 25:17, 25:17).

 

Pred punim tribinama sportskog centra Nikoljac, izabranice Branke Obradović dominirale su u svim segmentima igre, te od samog početka nametnule su svoj ritam ne ostavljajući protivniku mnogo prostora za igru.

 

U ekipi Albatrosa najviše poena osvojila je Aleksandra Šćekić čak 18, Anđela Kukobat i Olja Pavliašuk po 7,Milica Vuletić 6, Marija Batinić 4, a po 2 poena osvojile su Jelena Bijelović, Teodora Janjušević i Aleksandra Ćirović.

 

U ekipi Jedinstva istakla se Gordana Madžgalj sa 11 poena, zatim Milica Radović 7, Anđela Ćinćur 6, Naida Hadžibegović 3, Tijana Merdović 2 i Andrijana Merdović, Aleksandra Popović i Teodora Rakonjac po 1 poen.

 

Ekipa Albatrosa ovom pobjedom nastavila je pobjednički niz i ostvarila treću pobjedu od tri odigrane utakmice i na tabeli se nalazi u samom vrhu zajedno sa ekipom Herceg Novog i Galeba, svi po devet bodova.

 

U narednom kolu odbojkašice Albatrosa očekuje prvi gradski derbi ove sezone i pravi spektakl u sportskom centru Igalo. Ekipa Albatrosa dočekuje ekipu Herceg Novog, a meč je zakazan 21.oktobra u 20.00 časova.