Portonovi najavljuje još jednu sezonu praznika za pamćenje

Gosti i posjetioci Portonovog su već navikli da na ovoj adresi uživaju uz najljepšu prazničnu dekoraciju o kojoj se priča i u regionu, te su i za ovu godinu očekivanja velika.

‘’Praznici u Portonovom jedan su od najiščekivanijih događaja u Crnoj Gori ove godine. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, sa puno nestrpljenja gosti i posjetioci se već interesuju za dešavanja koja smo pripremili”, istakla je Adrijana Husić, direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom.

Praznična sezona počinje 2. decembra svečanim paljenjem lampica jelke na Marina trgu od 18 sati kada će biti organizovan koncert dječijih horova D-mol i Boka School International iz Portonovog, kao i nastup animatora – Djeda Mraza, Snježne kraljice i drugih.

Praznični bazar biće otvoren od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu, gdje će posjetioci probati različite praznične poslastice i napitke. Ovo je treća godina za redom da se bazar organizuje u Portonovom, a posjetioci će pored već dobro poznatih ugostitelja imati priliku da uživaju i u novoj ponudi. Bazar će raditi radnim danima od 16 do 23 sata, a vikendom i praznicima od 11 do 23 sata.

”Pored novih elemenata dekoracije, novina će biti i svjetlosni spektakl, nešto što do sada nije viđeno u Crnoj Gori. Zgrade na Marina trgu će svakog dana tokom trajanja bazara biti obojane različitim animacijama, a budući da će grafike svakog dan biti drugačije, posjetioci će svakodonevno uživati u novim iznenađenjima.”, naglasila je Husić.

Takođe, tokom trajanja bazara, na Marina trgu će svakog dana biti organizovani koncerti domaćih, regionalnih i internacionalih zvijezda. Svakog dana, od 17 sati rezident DJ-evi Danilo Radusinović, LuckyDee i Shar nastupaće i zagrijati posjetioce za koncerte koji počinju od 20 sati.

Michael Jackson Tribute band, pobjednici ovogodišnjeg italijanskog takmičenja Tali e Quali Show, otvaraju serijal koncerata koji počinje 23. decembra. Nakon njih u Portonovi stižu Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lolobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Girls Boys and Toys, Remake, Low Voltage i Ognjen Gvozdenović. Posebnu čar muzičkom programu daće internacionalna zvijezda, DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ’80s hitove.

Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Pored događaja na Marina trgu, Portonovi najavljuje sportska dešavanja, događaje za djecu, a i kafići i restorani u rizortu pripremaju posebne programe, kao i doček 2024. Kalendar događaja možete pogledati na linku, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati events@portonovi.com.