Simonović: Dukić je borbom sa talasima učinio ponosnima sve ljude u Crnoj Gori

Vlasnik prve crnogorske olimpijske norme za Pariz 2024, Milivoj Dukić, bio je gost Crnogorskog olimpijskog komiteta po povratku sa Svjetskog prvenstva u Australiji.

Predsjednik COK-a, Dušan Simonović, generalni sekretar, Igor Vušurović i sportska drektorka, Katarina Bulatović dočekali su našeg sjajnog jedriličara, u društvu prijatelja iz kompanije Sport Vision, Vladimira i Petra Veličkovića, Anđelije Kljajević i Dijane Rakonjac.

Predsjednik Simonović još jednom je čestitao Dukiću na vanserijskom rezultatu, istakao da je svojom borbom sa talasima učinio ponosnima sve ljude u Crnoj Gori, čija će podrška biti njegov vjetar u jedra na olimpijskom regatnom polju u Mediteranskom moru ovog ljeta.

Predstavnici Sport Vision-a uručili su Milivoju poklon vaučer u vrijednosti od 2000 eura, kao nagradu za veliki rezultat – četvrti uzastopni plasman na Olimpijske igre u karijeri.

Simonović je, u ime COK-a i crnogorskih sportista, istakao veliku zahvalnost dugogodišnjem vrijednom i važnom partneru, koji je iz godine u godinu uvijek tu uz naše takmičarke i takmičare.