Tradicionalna EST10 regata zatvorila majska dešavanja u Portonovom

Foto: Portonovi

Protekla dva dana Portonovi je bio domaćin internacionalne regate EST105, koja je spojila Bari i Herceg Novi. Regata je privukla veliki broj jedriličara i ljubitelja jedrenja, ali i svih onih koji željno iščekuju ljetnju sezonu, koji su uživali u morskim aktivnostima i bogatom zabavnom programu koji ih je pratio.

Duh uzbudljivih morskih aktivnosti nastaviće se i od 10-12. juna, kad ćebiti održana 3.Portonovi regata “Bokeška ostrva”, najavljuju iz Portonovog:

– Ovo je idealna prilika da se proslavi i početak rada Portonovi Yacht Club-a, koji obećava da bude novi centar okupljanja ljubitelja jedrenja iz čitavog regiona, ai šire. Uz brojne aktivnosti, među kojima su i časovi jedrenja sa iskusnim jedriličarima, klub nudi brojne pogodnosti za svoje članove koje će im omogućiti da izvuku maksimum iz onoga što jedrenje nudi.

Nije slučajno da se dvije ovako velike regate odvijaju u Portonovom, kao ni da je on domaćin jedriličarskog kluba po svjetskim standardima.

– Portonovi Marina je uvela visoke standard prilikom boravka jahti na Crnogorskom primorju. Sa ukupno 238 vezova, marina može da primi jahte do 70m unutar i 120m van marine. Trenutna popunjenost obećava da će ove godine u njoj biti rekordan broj jahti koje će moći da imaju 24-časovni servis zaposlenih – navode iz Portonovog.

Rizort čini posebnim atmosfera dešavanja, Portonovi Marine I jedriličarskog kluba. Uz to, nedavno je otvorena i Portonovi plaža koja, od prethodnih sezona, privlači pažnju posjetilaca i zvanično najavljuje ovogodišnju sezonu. Zaposleni i organizatori bogatog programa ovog ljeta optimistični su da će Portonovi zasijati u punom sjaju.