U oktobru Svjetski Interkontinentalni kup u bodibildingu i fitnesu u Herceg Novom

Foto: Služba za informisanje OHN

Bodibilding, Fitnes i Kros-Fit Savez Crne Gore će u saradnji sa Opštinom Herceg Novi organizovati Svjetski Interkontinentalni kup u Bodibildingu i fitnesu, u oktobru ove godine, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

“Ova važna saradnja je rezultat zajedničkih napora i predanosti obje strane. Očekujemo da će ova saradnja donijeti značajan sportski i društveni doprinos zajednici, promovišući zdrav način života i privlačeći pažnju ljubitelja sporta iz cijelog svijeta. Radujemo se uspješnoj realizaciji ovog događaja, čiji će uticaj biti vidljiv ne samo na lokalnom nivou, već i na globalnoj sportskoj sceni”, navode iz Bodibilding i Fitnes Saveza Crne Gore (IFBB Montenegro), uz zahvalnost nadležnima iz Opštine i Sportskog centra na prepoznavanju značaja ovog događaja.

Iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju ističu da je, kao Evropskom gradu sporta za 2024. godinu, Herceg Novom posebna čast biti domaćin takmičenju koje će u naš grad dovesti nekoliko stotina učesnika svjetskog ranga.

Dogovor o organizaciji takmičenja ne samo da obezbjeđuje čvrst okvir za organizaciju kupa, već stvara i temelj za dugoročnu saradnju između Bodilding, Fitnes i Kros-Fit Saveza i Opštine Herceg Novi, postavljajući nove standarde u promociji sporta i zdravog načina života.