Četvorostruki prvak Crne Gore, SK „Novi“ na prijemu u Opštini

Foto: SLužba za informisanje OHN

Stonoteniseri kluba “Novi” su četvrti put prvaci Crne Gore, pa je predsjednik Opštine Sevan Katić za njih upriličio prijem.

Oni su ostvarili ekipne i individualne uspjehe, a medalje osvojili za svoj klub i dvije reprezentacije, Crne Gore i Srbije. Tako naš grad ubrzano postaje značajno mjesto razvoja i ekspanzije tog sporta u regionu.

Predsjednik Katić čestitao je Upravi kluba i igračima, uz poruku da su prethodni uspjesi ostvareni znalački i profesionalno, te da će saradnja STK “Novi” i Opštine Herceg Novi doprinijeti da put uspjeha bude nastavljen.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Opštine, Mirko Mustur i predsjednik kluba Ranko Boca, a jedna od tema bila je i organizacija turnira i takmičenja u narednom periodu u Herceg Novom.

– Zajedničkom organizacijom i podrškom svi zajedno pospješujemo razvoj stonoteniskog sporta u Herceg Novom, koji je u poslednjih pet godina doživio pravu ekspanziju, o čemu govori i činjenica da će naš grad sljdeće sezone imati tri kluba predstavnika u Super ligi Crne Gore. Imamo u vidu i ekonomski aspekt, s obzirom da očekujemo veliki broj takmičara koji će ostvariti značajan broj noćenja u našem gradu, poručio je predsjednik Opštine.

Iz STK “Novi” su posebno istakli značaj podrške predsjednika Katića, zbog čega mu je uručena posebna zahvalnica kluba.