GENTLEMAN: Gala večera koja pruža autentično iskustvo

U srcu Zelenike, kao poseban kulinarski hram, smješten je restoran GENTLEMAN koji je postao sinonim za vrhunski doživljaj fine kuhinje i elegantne usluge. Sa svojim inovativnim pristupom i fokusom na mediteransku kuhinju s modernim tvistom, ovaj restoran je neodoljiva destinacija za sve ljubitelje gastronomskih čarolija.

Karakteristika koja izdvaja GENTLEMAN restoran od drugih jeste njegov fajn dajning koncept. Svaki detalj je brižno osmišljen kako bi gostima pružio neprocjenjivo iskustvo. Atmosfera restorana je intimna, a tiha akustična muzika stvara ugodan ambijent. Sa dekoracijom inspirisanom motivima kamena i mora, restoran GENTLEMAN donosi osjećaj jedinstvenosti i elegancije.

GENTLEMAN restoran, takođe, pruža mogućnost gostima da po promotivnoj cijeni isprobaju nova autorska jela prije nego što se pojave na redovnom meniju. Ova jedinstvena prilika omogućava posjetiocima da budu među prvima koji će uživati u nevjerovatnim gastronomskim iznenađenjima.

Kada je riječ o autorskom jelovniku, Dragan Petrović, autorski kreator i moderator jelovnika za 2023. godinu, ostavlja bez daha posjetioce restorana. Na drugom dijelu jelovnika možete pronaći neodoljiva jela koja će probuditi sva vaša interesovanja za novim.

U četvrtak 1.juna imaćete priliku da probate premijerno drugi dio novog jelovnika koji je uokviren jednom gala večerom za dvije osobe, po cijeni od 70 eura. Prije no što se ta jela nađu na ljetnjoj karti restorana vi ih možete prvi probati.

Pikantna supa od jagoda predstavlja pravu eksploziju ukusa, dok kremasti rižoto od artičoke oduševljava svojom raskošnom teksturom. Za glavno jelo chef Dragan je pripremio, mekanu mladu teletinu sa aromatizovanom palentom. Isto tako, kao desert tarterija sa pet vrsta ukusa koja donosi neponovljivu kombinaciju različitih aroma i tekstura.

Veliki izbor kvalitetnih i dragocjenih vina upotpunjuje gastronomski doživljaj i pruža gostima mogućnost da otkriju nove arome i note. Osoblje restorana sa strašću vam preporučuje idealno vino koje će se savršeno uklopiti uz svako jelo.

Jedinstveni pečat restorana GENTLEMAN predstavlja i specijalno uređena prirodna pećina koja se koristi za gala večere. Ova fascinantna atmosfera, sa zidovima od kamena i meko osvijetljenim prostorom, stvara intimno okruženje za posebne trenutke i svečane prilike. Gosti imaju priliku da se prepuste magičnoj atmosferi pećine dok uživaju u izvrsno pripremljenim jelima i pažljivo odabranim vinima.

Posjetite restoran GENTLEMAN Prvoga juna, u četvrtak, rezervišite vaše mjesto toga dana na drugoj gala večeri i prezentaciji novog jelovnika.

Još jednom, očekujte:

1. Pikantna supa od jagoda

2. Kremasti rižito od jerusalimske artičoke

3. Meka mlada teletina sa aromatizovanom palentom

4. Traterija sa pet vrsta ukusa

 

Sve za dvije osobe i za 70 eura. Broj za rezervacije +382-69-208 804