Karavan Praznika mimoze u subotu u Trebinju

Promocija programa 55. Praznika mimoze biće nastavljena u subotu, 3. februara u Trebinju. Zabava, pjesma i grančica mimoze biće pozivnica za sve mještane i goste Trebinja i okoline da dođu u Herceg Novi od 15. februara do 3. marta i uživaju u programima najveselije i najveće fešte u regionu.

Vokalna grupa Lira muzikom će donijeti duh mora i Praznika na platou ispred hotela Platani od 10.00 do 11.00 časova. Slijedi svečana povorka na čelu sa prvim ansamblom mažoretki, mlađim i malim mažoretkama, Gradskom muzikom Herceg Novi, trombonjerima i Maškarama koje će dijeliti mimozu.

Početak defilea je u 11.00 časova od hotela Leotar ka centru grada, a nastup je planiran pred Centrom za kulturu Trebinja.

Herceg Novi spremno očekuje početak 55. Praznika mimoze, uz tri nedjelje ispunjene najrazličitijim zabavnim, kulturnim, gastro i sportskim programima za sve generacije.

Organizatori Praznika mimoze su Opština Herceg Novi, Herceg Novi Tourism Board – Turistička organizacija Herceg Novi i JUK Herceg Fest.

Kompletan program dostupan je na praznikmimoze.me, fb profilu Praznik Mimoze Herceg Novi, instagram profilu praznik_mimoze.