Nole opet u Novom i Portonovom

Od prošle godine kada se u rizortu Portonovi pripremao za OI u Tokiju vodeći srpski i svjetski teniser, Novak Đoković je više puta dolazio u Herceg Novi i Boku kotorsku, u koju se kaže zaljubio.

Pred veče danas mnogi posjetioci Portonovog u Kumboru su bili prijatno iznenađeni kada su Noleta vidjeli da igra tenis sa djecom na terenima u ovom luksuznom kompleksu.

Početkom godine ozvaničeno je partnerstvo Janka Tipsarevića, odnosno njegove kompanije svjetske klase, „Tipsarević Luxury Tennis“ i „One&Only“ Portonovi rizorta, pa nije čudno da je Đoković odlučio da sa porodicom odmori baš ovdje, te igra na terenima visokih standarda svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege.

Portonovi Đokovićima očigledno prija, a Nole se osjeća kao domaći, bez uobičajenog garda koji se vezuje za svjetske zvijezde.

-Nismo ni znali da je Nole tu. Sišli smo do terena, ugledali ga da igra tenis sa mališanima. Bila su još dva para sa djecom. Pitali smo ga hoće li da se fotografiše sa nama. Zamolio je samo da sačekamo 15 minuta. Onda je došao, pozdravio se sa nama i napravili smo zajedničku fotku. Lijep gest i uspomena. Takav vrhunski teniser, a tako neposredan – ispričala nam je Jelena Butulija.