PCG: Primorac bolji u bokeškom derbiju

U 8. kolu Prvenstva Crne Gore, u bokeškom derbiju, Primorac je savladao Jadran rezultatom 11:9 (3:2, 1:4, 5:0, 2:3). Utakmica je opravdala epitet derbija od samog početka.

U prvom periodu čvrsta igra na obje strane, što pokazuje da su od 5 golova u prvom periodu čak 3 postignuta iz peterca. Drugi period naš tim je odigrao odlično u napadu i postigao 4 gola uz samo jedan primljeni, pa je naš tim na poluvrijeme otišao sa prednošću od 2 gola razlike, 4:6.

Treći period je obilježila neprepoznatljiva igra naših momaka. Domaćin je postigao čak 5 golova, dok naši momci nisu uspjevali da pronađu put do mreže Kralja. U posljednjoj četvrtini Jadranaši uspijevaju da stignu prednost domaćina od 9:6 i poravnaju rezultat, ali domaćin ipak nalazi više snage da utakmicu riješi u svoju korist i postavi konačan rezultat 11:9.

U našem timu istakli su se Danilo Radović i Jovan Vujović sa po 2 postignuta gola.
Primorac – Jadran 11:9 (3:2, 1:4, 5:0, 2:3)

Bazen Nikša Bućin – Kotor.

Sudije: Veselin Mišković, Miroslav Mijanović.

Igrač više: Primorac 6(3), Jadran 8(4). Peterci: Primorac 3(2), Jadran 1(1).

Primorac: Kralj, Drašković 1, Paunović, Gopčević 1, Mačić 3, Vukasović, Šekarić, Mršić 2, Stanojević, Vučković, Matković 4, Vujošević, Isljamović, Vukšić.

Jadran: Đurović, Stevović, Vučurović 1, Obradović, Vujović 2, D. Radović 2, Murišić, Gardašević, Muscat 1, V. Radović, Čaraj 1, Petković 1, I. Radović, Sladović 1.