Potpisan ugovor: Vaterpolo selekcije Crne Gore koristiće usluge hotela “Blue Kotor Bay”

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore i kompanija Krolbay DOO, u čijem je vlasništvu hotel “Blue Kotor Bay Premium Spa Resort” u Stolivu, potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Cilj je što kvalitetnija saradnja sporta i privrede, stvaranje sportskih, finansijskih i organizacionih uslova za postizanje što boljih sportskih rezultata svih vaterpolo i plivačkih selekcija Crne Gore, realizacija programa priprema i takmičenja seniorske vaterpolo reprezentacije u 2022. godini (Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, Svjetska liga i Mediteranske igre), učešće mladih vaterpolo reprezentacija na Svjetskom (kategorija U16) i Evropskom (kategorija U18 i U19) prvenstvu,

Prema ugovoru, usluge hotela “Blue Kotor Bay” koristiće selekcije VPSCG ili reprezentacije, gosti VPSCG koji borave na pripremama, takmičenjima ili utakmicama u Crnoj Gori.

Ispred hotela Blue Kotor Bay, ugovor je potpisao izvršni direktor Dejan Perić, i dodao:

– Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo biti uz naše ajkule, uz najtrofejniju reprezentaciju u Crnoj Gori, reprezentaciju koja je toliko puta obradovala sve u Crnoj Gori. Ubijeđeni smo da će tako biti i u budućnosti, a mi ćemo dati sve od sebe da se ovdje osjećaju kao kod kuće i da imaju najbolje uslove.

Predsjednik VPSCG dr Đuro Marić kazao je da novi partner našeg Saveza na taj način pokazuje društvenu odgovornost i da nemamo baš veliki broj velikih kompanija koje su spremne da se odazovu i da pomognu.

– Dugujemo veliku zahvalnost kompaniji Krolbay DOO, u čijem je vlasništvu hotel “Blue Kotor Bay”. Naišli smo na veliko razumijevanje da budu dio našeg sponzorskog pula, da nam pomognu da imamo najbolje uslove za rad. Vjerujem da ćemo i mi doprinijeti da se za Blue Kotor Bay Premium Spa Resort čuje i van granica Crne Gore.