Pred Portonovim odlična sezona

Loši vremenski uslovi uslovili su kašnjenje sezone generalno, ali veliko interesovanje tokom maja i najave za jun ohrabruju da će posjećenost biti velika, poručuju iz rizorta Portonovi.

Portparolka Portonovog Adrijana Husić navodi da zbog dešavanja u svijetu svi moraju da prilogođavaju, dodatno privlače goste sa različitih i novih destinacija. Sve je veće interesovanje gostiju iz Zapadne Evrope i SAD.

“Naravno, za sve nas je to dodatna obaveza da kreiramo nove sadržaje, jer turistima nije dovoljno samo da dođu na jedno lijepo mjesto i uživaju u moru i suncu. Neophodno je da im ponudimo sadržaje koji će ih animirati. Zato smo i ove godine pripremili brojne programe kako bi im boravak bio što ugodniji. Najveći broj događaja organizovaćemo od juna do septembra. Kreirali smo ih za najmlađe, za porodice, ali i one koji su planirali da dođu sami. Posrijedi su različite izložbe, koncerti… Naročito interesovanje izazvale su regate i zajedno sa nedavno otvoreniim Portonovi jaht klubom”, kazala je Husić.

Ona podsjeća da je Portonovi kreiran da ponudi smještaj koji nije tipično hotelski.

“Zato govorimo o Portonovom kao rizortu i zaista imamo sve veći broj ljudi koji biraju da budu sa nama deset i više dana. Radujemo se da dočekamo kako goste, tako i stanovnike Portonovog, jer u našoj ponudi imamo i stanove koji su na prodaji. Želimo da Portonovi nastavi da živi kao što smo to zamislili kada je otvoren 2019. godine – da bude jednako interesantan i strancima i ljudima iz Crne Gore”, kazala je Husić.