Pretpremijera „Živi i zdravi“ u Herceg Novom 30. januara, karte u prodaji

Drugi film crnogorskog reditelja i scenariste, Novljanina, Ivana Marinovića, „Živi i zdravi“, nakon premijere na festivalu „Black Nights“ u Estoniji imaće crnogorsku pretpremijeru u Herceg Novom 30. januara, u 20 časova, u Dvorani Park. Poslije toga uslijediće premijera u Podgorici.

Karte su u prodaji, a film će biti na repertoaru svako veče od 30.01. do 03.02. u 20h. Cijena ulaznice 4 €. Informacije i rezervacije 068 851 031

Radno vrijeme blagajne: ponedjeljak – subota 9-20h

Priča: Dva dana prije svadbe Dragana odlučuje da, ipak, ne želi da se uda. Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

U glavnim ulogama: Tihana Lazović, Goran Slavić, Momčilo Pićurić, Goran Bogdan, Snježana Sinovčić Šiškov, Dragana Dabović, Nikola Ristanovski, Mirjana Joković, Dejan Đonović.

Žanr: Komedija/Drama

Trajanje: 100 minuta

Scenario i režija: Ivan Marinović

Direktor fotografije: Dominik Istenič

Producenti: Marija Stojanović, Ivan Marinović

Produkcija: Adriatic Western, Sense Production

Distribucija: Art Vista