Primorju pobjeda protiv Ibra imperativ i sa oslabljenim sastavom

Kk primorje
Foto: KK Primorje 1945

Meč 11. kola I A MCKL ekipa Primorja 1945 igra danas protiv Ibra u Rožajama, u Sportskoj dvorani na Bandžovom brdu, a početak utakmice zakazan je za 15 sati.

Iako u oslabljenom sastavu zbog povreda, imperativ pobjede ostaje, najavljuju iz ovog kluba.

Od ranije je povrijeđen Novak Obradović, od utakmice sa Jedinstvm iz Bijelgo Polja Aleksandar Bulatović, zbog visoke temerature ne možegu računati ni na Veselina Kovačevića, zbog povrede ahilove tetive ni na Simeona Kirklanda, a neizvjestan je i nastup kapitena Slobodana Miljanića.

“Poprilično smo desetkovani i neće biti lako. Treba pametno rasporediti faulove u ovoj rotaciji, svaki igrač nam je bitan i ako i jedan izađe sa pet faulova, bićemo u velikom problemu. Bez ovih igrača teško je igrati čvrsto do kraja utakmice, ali svakako – idemo na pobjedu i daćemo sve od sebe”, poručio je trener plavo žutih, Danilo Pavićević.

“Sigurno da nas očekuje neugodno gostovanje. Radi se o ekipi koja će biti motivisana da dođe do pozitivnog razultata. Odbrana obično donosi pobjedu u utakmicama i sigurno da će biti teško na njihovom terenu gdje će imati podršku publike, ali očekujem da se skupimo, da odigramo čvrsto u odbrani i pametno u napadu i zabilježimo još jednu pobjedu kako bi nastavili uspješan niz”, kazao je centar KK Primorje 1945, Dejan Bjelić.

Utakmicu je moguće pratiti uživo na RTCG2.