Regionalna konferencija “Žene od uticaja”: Vrijeme je da žene sebi budu na prvom mjestu

Art: Žene od uticaja/Andrijana Vešović - Zombijana

Ženama koje žele da oporave svoj biznis nakon pandemije posvećena je regionalna konferencija “Žene od uticaja” koja počinje danas u hotelu Lazure.

Najuspješnije žene Zapadnog Balkana razmijeniće poslovne ideje i iskustva, životne priče i načine za unapređenje i oporavak biznisa koji su u potpunom ili djelimičnom vlasništvu žena.

Direktorica Impact Instituta i organizatorka konferencije, Sanja Milosavljević, poručila je da je vrijeme da žene sebi budu na prvom mjestu i gledaju naprijed ka novim investicionim koracima.

Na konferenciji će birti više od 100 žena Balkana u želji da sarađuju i rade na sebi, što je, kako je kazala Milosavljević, jače od svih izazova sa kojima se suočavamo kao region trenutno.

– Vrijeme je da sebi budete na prvom mjestu i gledate napred ka novim investicionim koracima – kazala je Milosavljević.

Na konferenciji će učestvovati direktorica Investiciono razvojnog fonda (IRF), Irena Radović, predsjednica Privredne komore (PKCG), Nina Drakić, direktorica za preduzetništvo u Privrednoj komori Srbije, Branislava Simanić, predstavnica Alter Modusa, Ana Kentera, izvršni direktor NLB banke, Martin Laberle, psiholog i biznis konsultant, Radoje Cerović, pedagog i psiholog Vanja Bokun Popović, regionalna umjetnica Nina Badrić i predstavnica Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Vanja Kljajević.

Učesnici konferencije će biti i predstavnica CMM Investment Groupe, Nataša Grdinić, Jasmina Janković iz Porche Leasing, Ana Radonjić iz Entext-a, Ljilja Pižurica iz Neregelie, Nevena Petković iz One Day Chartera, master Persolog trener Dragan Savić i operska diva Milica Raičević.

Partnerka projekta je kouč iz Business2Balance, Jelena Vuletić.