Tanja Bošković i Rada Đuričin sa „Primadonama“ večeras otvaraju HAPS

Predstavom „Primadone“, u kojoj igraju dvije jugoslovenske pozorišne dive Tanja Bošković i Rada Đuričin u Dvorani Park počeće večeras 27. HAPS.

Predstavu je režirao Irfan Mensur po adaptiranom tekstu „Opsada Lenjingrada“ Hozea Sančeza Sinestre. Govori o pokušajima da se u nemogućim uslovima očuva teatar, o dvije žene i ljubavi. Puna je songova, koje je komponovao Sanja Ilić.

Početak predstave u Dvorani Park zakazan je za 20:30 sati. Ulaznice po cijeni od 4 eura mogu se kupiti na blagajni od 9 do 12 i od 17 do 20 sati.

Nakon dvije godine pauze zbog kovida i trajanja na radio talasima, Hercegnovske aprilske pozorišne svečanosti ove godine će publici ponuditi 11 kvalitetnih predstava.

U stalnom terminu 15-30. aprila na sceni Dvorane “Park” na HAPS-u će se smjenjivati večernje i predstave za djecu, komadi u kojima se suočavamo sa životom, sa sobom, sa istorijom ili snovima.

Pokrovitelj festivala je Opština Herceg Novi, podršku su dali brojni sponzori.

U foajeu Dvorane PARK biće priređena izložba “Za zdravu bolnicu Meljine” donatorski – humanitarni bazar slika i knjiga sa koga je prihod namjenjen za kupovinu ultrazvučnog aparata za porodilište.