Za turističku promociju Novog u fokusu i dalje region

Foto: Ahmed Bešić/AA

Jubilarni 20. Sajam turizma i ekologije “List” u Lukovcu od 5. do 7.maja 2022. vidjeli su kao još jedniu šansu za promociju ponude Herceg Novog iz lokalne turističke organizacije.

TO Herceg Novi predstavlja ponudu u okviru štanda Crne Gore, na kojem još nastupaju turističke organizacije Ulcinja, Bara i Budve.

Ovaj sajam je najveća smotra turizma tuzlanskog kantona ove godine i okuplja preko 180 izlagača iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Njemačke.

Lukavački sajam nudi bogat program edukativnih panela iz oblasti turizma i medija u turizmu, kao i brojna gastro kulturna dešavanja.

-Fokus ovogodišnje promocije je na predstvljanju noviteta u ponudi destinacije, sa posebnim naglaskom na upoznavanje javnosti i medija sa novim muzičkim festivalima: “Naše more, naše skale” i “Hype”- navode iz TO Herceg Novi.

Istovremeno, u hotelu “Salis” u Tuzli na press konferenciji u okviru regionalne “roadshow” kampanje pored predstavnika TO Herceg Novi , medijima se obraćaju iz NTO i LTO Ulcinja, Bara i Budve.