Za vikend poseban režim saobraćaja kroz centar i rivijeru

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, ulici Partizanski put i ulici Save Kovačevića, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do hotela Plaža, tako što se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 11 do 12 časova, u subotu 05. marta 2022. godine.

Istog dana privremeno se mijenja režim saobraćaja na lokalnom priobalnom putu kroz naselje Đenovići na potezu od kružnog toka kod turističkog kompleksa “Portonovi” do restorana “Papagaj”, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 18.30 do 20 časova.

U nedjelju 06. marta 2022. godine u periodu od 09.30 do 16 časova, privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, ulici Partizanski put i ulici Save Kovačevića, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do hotela Plaža, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

Istog dana privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulici Partizanski put, na potezu od picijerije „Touch“ do kafe bara „Citadela“, tako što se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 08.30 do 16 časova.

Rješenja o izmjeni režima saobraćaja donijeta su radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja ceremonija Spaljivanja krnevola, zatvaranja 53. Praznika mimoze i trke karića “Karotrc”. U slučaju loših vremenskih prilika trka karića „Karotrc“ će biti odložena, o ćemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.