Zabava i posebne ponude u Portonovom najavljuju uzbudljivu zimu na moru

Kraj oktobra širom svijeta protiče u znaku Halloweena, popularne „Noći vještica“. Praznik se obilježava 31. oktobra, a običaj je da se na taj dan rezbare bundeve, organizuju maskenbali,  i različite tematske zabave. „Noć vještica“ će se obilježiti i u Portonovom, pogledajte šta vas sve očekuje.

Ove godine, Boka School International organizuje rezbaranje bundeva u lokalu Maison du Monde, gdje će od 18 sati biti organizovano i takmičenje za najljepšu bundevu. U Maisonu su pripremili i posebne menije za ovu priliku, a od 21 sat organizovan je i after-party uz DJ-a. Svaka maska dobiće i piće na račun kuće.

U restoranu NOA od 20 sati gosti će uživati u crtanju na pijesku. Umjetnica Tatyana Ledentsova će prirediti poseban nastup povodom Noći vještica.

U butiku MC2 Saint Barth Tenero Fashion očekuju vas dodatni popusti. Kupci će na cjelokupan MC2 Saint Barth asortiman imati 15% popusta u periodu od 27. do 31. oktobra.

Praznici u Portonovom

Gosti i posjetioci su već navikli da se u Portonovom zanimljivi događaji organizuju tokom cijele godine, tako će od 2. decembra do 7. januara rizort opet zasijati u najljepšem svijetlu.

Drugog decembra je organizovano svečano paljenje dekoracije i lampica jelke na Marina trgu uz koncert dječijih horova D-mol i Boka School International iz Portonovog.

Praznični bazar biće otvoren od 23. decembra do 7. januara, a pored novih elemenata dekoracije, novina će biti i svjetlosni spektakl, nešto što do sada nije viđeno u Crnoj Gori.

Od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu će svakog dana nastupati domaće i regionalne zvijezde. Michael Jackson Tribute band, Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, Band Girls Boys and Toys, DJ Burak Yeter, Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ’80s hitove i mnogi drugi.

Sve događaje možete pogledati na linku, a za dodatne informacije kontaktirati events@portonovi.com.