Zaokret u tradiciji – slavite Novu godinu i tokom dana u Lazure hotelu, matine proslave za pamćenje u palati iz 18. vijeka

Lazure nova g
Foto: Lazure

Nova godina je praznik kad želimo da ostavimo staru godinu iza sebe, te u novu kalendarsku uđemo pompezno, sa novim rezolucijama, svečano obučeni, uz najukusniju hranu i piće u krugu najbližih ljudi. Kako sve to izdići na viši nivo? Naš savjet je – proslavom u palati iz 18. vijeka. Prije pet godina, palata Lazaret, sagrađena 1729. godine, koju su sagradili Mleci, pretočena je u luksuzni hotel sa pet zvjezdica – u Lazure Hotel i Marina, koji se nalazi u Meljinama.

Ova istorijska zgrada broji 24 autentična apartmana, koji su savršeno opremljeni; moderno dok ne narušavaju tradiciju zdanja, ali i funkcionalno da budu u skladu sa aktuelnim potrebama gostiju. Možete li da zamislite da se sada, nakon toliko godina, vijekova, probudite u prelijepom apartmanu, izađete na terasu, koja gleda na marinu i zaliv Boke, koji oduzima dah? Ovdje je to moguće.

Ove godine, u Lazure hotelu napravljen je drugačiji koncept za proslavu Nove godine, a koji polazi od toga da se ovi praznici provode u krugu najdražih, u toplini svog doma, uživajući u hrani sa našeg područja. Posljednjeg dana decembra, kao i prvog dana Nove godine, matine zabave počeće u podne, a završiće se u 18h. Goste će zabavljati bend Vis tetra, te akustični duo Pro anima, čiji repertoari ne dozvoljavaju sjedenje, već pozivaju na višesatno plesanje.

Čarolija praznika ne bi bila potpuna bez pečenja i kašičice ruske salate? Šalimo se, ogromne kašike ili pak cijele činije ruske salate. Pored ovog jelovnika, gosti mogu birati ili riblji ili mesni jelovnik, te uživati u fuzijama ukusa, od jakobovih kapica do rustične paradajz čorbe, koji predstavljaju savršeni miks tradicionalnog i modernog, te tako zaokružuju magiju Nove godine.

Restoran “Ruzmarin”, fine dining restoran, u hotelu Lazure nezaobilazno je mjesto i za najzahtjevnija nepca! Prepustite se vještim kulinarskim magovima, i probajte jedno od mnogobrojnih gastro užitaka, dok ispijate čašu vrhunskog vina pored kamina gledajući u nepregledni zaliv Boke!

Za roditelje, koji žele proslaviti praznike u hotelu Lazure, nalazi se poseban dječji kutak. Animatori će se pobrinuti da vaše dijete na kvalitetan način proslavi praznike, uz svoje vršnjake, dok vi za to vrijeme imate ozbiljan zadatak – da neometano uživate u gozbi i muzici za dušu!

Ukoliko ste ljubitelj ili vlasnik broda, Lazure marina, koja je savršeno pozicionirana, nudi: 156 vezova za jahte do 30m, prodavnicu nautičke opreme, usluge snabdijevanja namirnica, odlaganje čvrstog i tečnog otpada, kurseve jedrenja, čarter usluge, kao i daljinsku kontrolu video nadzora za vlasnike jahti.

Više informacija o samom hotelu i aktuelnostima ponude, možete pronaći na www.lazure.me, na njihovim društevnim mrežama ili direktno na imejl reservations@lazure.me.