Iznajmite kontejnere “Čistoće” za građevinski, kabasti i zeleni otpad

Foto: Čistoća doo

Hercegnovsko preduzeće “Čistoća” u stalnom nastojanju da riješi problem nepropisnog odlaganja građevinskog, kabastog i zelenog otpada pruža mogućnost iznajmljivanja velikih kontejnera od 5-7m3.

“Da bismo rasteretili manje kontejnere, te smanjili zagađenje životne sredine i izbjegli ružne slike odloženog kabastog otpada pored kontejnera, svim sugrađanima, posebno gradilištima, nudimo mogućnost iznajmljivanja. Takođe, svi naši sugrađani su u mogućnosti da u Reciklažnom dvorištu u Meljinama, svakog dana od 07:00-19:00h, potpuno besplatno odlože do 500 kg otpada”, podsjećaju iz “Čistoće” d.o.o.

Osim toga, u logističkom centru (servisna zona) u Igalu počela je sa radom vulkanizerska radionica, gdje sugrađani po povoljnim cijenama mogu dobiti ovu vrstu servisiranja za njihova vozila.

Iz “Čistoće”, takođe, pozivaju vlasnike ugostiteljskih objekata koji u sklopu svoje djelatnosti poslužuju hranu da iskorištena jestiva ulja prikupljaju i predaju Reciklažnom centru u Meljinama.

“Osnovni cilj ove akcije jeste podizanje svijesti naših sugrađana u pravcu očuvanja životne sredine, jer se nepropisnim odlaganjem ove vrste veoma štetnog otpada direktno uništavaju biljni i životinjski svijet, zagađuju vode, kao i zemljište”.

Podsjećaju i da je u toku akcija ažuriranja baze podataka o korisnicima njihovih usluga, pa zato mole sve sugrađane da im se obrate sa tačnim podacima vezano za kvadrature objekata. Ovo ažuriranje se obavlja kako bi se izbjegle sve eventualne greške koje se odnose na kvadraturu.

Sve informacije na broj: 19955 i 031/345-755