Portonovi – epicentar dešavanja ovog ljeta, povratak Terra di Mare u Herceg Novi

Novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club će ovog ljeta organizovati dvije regate, popularnu EST105 internacionalu regatu Bari – Herceg Novi, koja će biti održana od 26-28. maja, kao i, već dobro poznatu, III Portonovi regatu “Bokeška ostrva”, koja će se održati od 10-12. juna.

“Portonovi Yacht Club će omogućiti onima koji se još nisu oprobali u jedrenju, a to bi željeli, da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim jedriličarima”, istakao je izvršni direktor kompanije Azmont Investments, Rashad Aliyev.

Za ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti jedriličarski klub Portonovi Yacht Club priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima, najavljuju iz Portonovog.

Približavanjem ljetnje sezone, planiranje i organizacija dešavanja u Portonovom je uveliko u toku. Od koncerata i izložbi, preko modnih revija do karnevala i sportskih događaja, posjetioci i rezidenti će imati više nego dinamičnu ponudu u kojoj će moći da uživaju u mjesecima koji slijede.

“Druga Portonovi Wine Night, Mediterranean Sounds, Internacionalni
Karneval i Sunset Yoga samo su neki od događaja koji nas očekuju u Portonovom tokom predstojećih mjeseci” izdvajaju iz Portonovog.