Poslušajte “Dijete u meni” – debi singl Novljanina Gorana Gumpa

Foto: privatna arhiva

Šarmantnog Gorana Milojevića, koji je poznatiji kao Goran Gump, upoznali smo ovih dana na jednoj lijepoj žurci u Zelenici. Oduševio nas je neposrednošću, glasom i odnosom prema muzici, jer ne svira i ne sluša ono što često većina smatra da je dobra muzika.

Goran je odrastao u Herceg Novom, živi i stvara na Novom Beogradu. Muziku osjeća već 20 godina, dok mu je život, kako kaže, hobi.

Nakon dugo godina sviranja i pjevanja smatra da mu „prava” karijera počinje onog trenutka kada izda prvu pjesmu. Od tog dana će, kako on kaže, „postati naš poznati pjevač”. Vjeruje da je slučajno našao put i baš vjeruje u slučajnosti i divi im se. Inspiraciju nalazi u nepročitanim knjigama, pa je tako, uz niz slučajnosti nastala njegova prva pjesma – „Dijete u meni“.

– „Dijete u meni“ mi je pružilo sve što imam, a da ono nastane, pomoć su mi pružili Nikola Radivojević i Sebastijan Kerekeš koji su zajedno sa mnom uradili muziku. Sonja Milivojević je utkala poetičnost u tekst koji smo oboje pisali, a aranžman pjesme potpisuje Sebastijan Kerekeš. Spot za „Dijete u meni“ je osmislio i realizovao Goran Đemidžić (Bad shoe) iz Sarajeva kojem je, kao i meni, ovo prvi zalet u lijepa putovanja. Stoga hvala im svima što su mi saputnici, a prije svega hvala majci što me rodila i bratu blizancu što me trpi. Da sve bude produkcijski pitko učinili su Utiki studio, Analog mind studio i Dom Lazara Arsovića, a miks i mastering uglancao je Marko Perić“ – ispričao je Goran Gump.

Nadamo se da će mnogi imati priliku da prate uživo Gorana Gumpa, te da je ovo početak njegove uspješne karijere.