Skuplje parkiranje na svim parkiralištima i garažama

Parking servis doo Herceg Novi od danas primijenjuje ljetnji režim naplate parkiranja na svim parking mjestima na opštim parkiralištima u gradu.

Cijena za sat parkiranja u crvenoj zoni je sa 0,80 € korigovana na 1 €, u žutoj zoni sa 0,60 € na 0,70 €, a dnevna karta u žutoj zoni je korigovana sa 5 € na 6 €. Cijene parkiranja u plavoj zoni su ostale nepromijenjene.

Takođe, novina je da će u crvenoj zoni doći do izmjene ograničenja vremena maksimalnog zadržavanja, od 7 do 14 časova – vremensko ograničenje biće 120 minuta maksimalnog zadržavanja, nakon 14 časova bez vremenskog ograničenja.

U režim naplate se ponovno uvode Ulica Sava Ilića, od Ribarske ulice do ulaza u Institut Dr Simo Milošević sa južne strane (parking mjesta od 1 do 59) i Ulica Partizanskih majki, kod Osnovne škole “Dašo Pavičić” (parking mjesta 1200-1235).

Naplata parkinga obavlja se na svim parking mjestima na opštim parkiralištima u gradu od ponedjeljka do subote, od 7 do 24 časa.

Cijene na posebnim parkiralištima u gradu takođe će biti promijenjene u ljetnji režim naplate. Za sat parkiranja na parkingu na Škveru potrebno je platiti 1 euro umjesto dosadašnjih 0,80 centi, u garaži u Igalu sat parkiranja sa 0,60 centi poskupljuje na 0,80, a u garaži Opštine sa 0,80 na 1 euro.